Robert van Nunen winnaar mooiste Paascreatie Wedstrijd

ingevoerd op 09-04-2019

Op 2 april jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het Patisserie College plaats. Vóór dit evenement kregen de leden van onze vereniging de opdracht een mooie inspirerende en vernieuwende paascreatie te maken. Uiteindelijk brachten  33 leden hun mooiste paaseieren, -figuren mee. Dit vormde een prachtig geheel en inspireerde vele leden. De inzendingen zijn gejureerd door een deskundige jury bestaande uit: René Jacobs (oud ondernemer), Dré Eversteijn (FrieslandCampina), Loek van Doornmalen (Barry Callebaut) en Jacques van Bragt (ondernemer). Het niveau van de inzendingen lag zeer hoog. De laatste jaren zijn er grote stappen gezet in ondernemerschap en creativiteit bij de aangesloten banketbakkers en dat was dit jaar goed te zien in de prachtige paascreaties die waren ingebracht.

Uiteindelijk werd de paashaas van Robert van Nunen, van Govert van Nunen, Patisserie en Chocolaterie uit Tilburg winnaar. Op de tweede plaats eindigde Krijn Verdoes, Van Banketbakkerij Krijn Verdoes uit Katwijk. Derde werd Marc Oonk, van Banketbakkerij Oonk uit Enschede. Wij feliciteren de winnaars van harte!

patisseriecollege-4320-alv-2019_0129 patisseriecollege-4320-alv-2019_0129
patisseriecollege-4320-alv-2019_0166 (2) patisseriecollege-4320-alv-2019_0166 (2)
patisseriecollege-4320-alv-2019_0168 patisseriecollege-4320-alv-2019_0168